3+1 Ohjelma

”3+1” on 3-jakoisen ja 1-jakoisen hybridiohjelma, joka on suunnattu advanced beginner ja intermediate –tason treenaajille, mutta sopii loistavasti myös salien veteraaneille. Treenikierto koostuu neljästä viikoittaisesta treenistä, joista ensimmäiset kolme ovat 3-jakoisen bodailutreenejä ja lisäksi mukaan mahtuu yksi koko kropan metabolinen treeni. Ohjelman toteuttamisen edellytyksenä on, että osaat perusliikkeiden kunnolliset suoritustekniikat ja olet hankkinut aiemman treenikokemuksen myötä niissä jo jonkinlaiset voimatasot.

Näyttökuva 2018-5-28 kello 18.09.10

Ohjelman kokonaiskesto on 10 viikkoa ja se sisältää yhteensä 2 erilaista treeniblokkia sekä näiden välillä olevan kevennyksen. Tämän ohjelman tarkoituksena on tarjota rento ja joustava treenirunko esimerkiksi kesäloman ajaksi. Samalla ohjelma tarjoaa mahdollisuuden tutustua tiheämpään kuin ”kerran viikkoon lihakset läpi” -frekvenssiin. Treenit monipuolisia aina perinteisestä bodausvoimailusta metaboliseen kuntopiiriin. Tällaisella treenillä pystyy kehittämään voiman ja lihasmassan lisäksi muitakin hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten hapenottokykyä, maitohapon sietoa ja omaa työkapasiteettia.

volyymi.png

Ohjelman hinta: 49€ (kesä-/heinäkuun ajan)

Tilaa tästä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: