Henkilökohtaista valmennusta


Tavoitteesi voi olla suurempi penkkitulos, esteettisempi ja lihaksikkaampi keho, parempi suorituskyky, optimaalisempi ravitsemus tai vaikka kilpaileminen fitnesslajeissa. Olen toteuttanut valmennusta intohimoisesti ja menestyksekkäästi jo usean vuoden ajan. Mukaan mahtuu myös useampi Suomen mestaruus ja muita kansainvälisen tason meriittejä fitness-urheilusta. Valmennuskokemusta löytyy myös muista lajeista, kuten voimalajeista, sekä kamppailu-urheilijoiden ravinto-/fysiikkavalmennuksesta.

Kaupastani löydät myös laadukkaita treeniohjelmia, jos valmennus ei ole sinun juttusi. 

Tarjoan valmennuspalveluita kaikentasoisille treenaajille. Jokainen henkilökohtainen valmennus tapahtuu, henkilökohtaisesti. Yhteydenpito on viikoittaista, tarvittaessa jopa päivittäistä. Olen käytettävissä joka päivä, ravinnon sekä harjoitusten ohjelmointi on jatkuvaa, ei rajoitteita tai ehtoja. Tavoitteena “optimaalinen” kehitys, johon minä pyrin parhaani mukaan antamaan työkalut sekä tuen.


Valmennus

  • Etävalmennus – 139€/kk
  • Valmennus – 1 x treeni/kk: 189€/kk
  • Valmennus – 2 x treeni/kk: 249€/kk
  • Valmennus – 4 x treeni/kk: 349€/kk


Ota yhteyttä


Yksittäiset ohjelmat

  • Henkilökohtainen harjoitusohjelma – 139€
  • Henkilökohtainen ravintosuunnitelma – hinta sopimuksen mukaan

Ohjelmat toteutetaan täysin henkilökohtaisesti, kattavan alkukartoituksen avulla. Alkukartoitus voidaan tehdä kahvikupin ääressä tapaamalla tai sähköistä lomaketta hyödyntäen.


Ota yhteyttä


Personal training

  • 1 Tapaaminen – 80€
  • 2 Tapaamista – 140€
  • 4 Tapaamista – 240€

Tapaamiset voidaan käyttää harjoitusliikkeiden tekniikan hiomiseen, harjoitusten toteuttamiseen, harjoitusohjelman suunnitteluun tai johonkin muuhun treenaamiseen/ravitsemukseen/palautumiseen liittyvään. Tapaamisten kesto on n. 75-120min.

Ota yhteyttä


Yrityksille

Teen yhteistyötä useiden yritysten kanssa, tavoitteena on työhyvinvoinnin parantaminen, toteutustapoja on kumminkin yhtä monia kuin yrityksiäkin. Valmennukset järjestetään yksityiseen käyttöön varatulla salilla Kulosaaressa, jotta tunneista saadaan kaikki irti.

Kysy lisää tai pyydä minut käymään yrityksessänne, lupaan tuoda jotain toimivaa ja tehokasta!

Ota yhteyttä


Tarjoan myös paketteja kaikenlaisiin tarpeisiin,  jos listalta ei löydy itsellesi sopivaa, ota yhteyttä.

Ohjaukset ja valmennukset tapahtuvat ensisijaisesti Underground Kulosaaressa tai Mayor’s Gymillä Ruoholahdessa

Tavoitteena kilpaileminen fitness-lajeissa? → Finnish Physique Academy